Αποστολές

Εγγυόμαστε την άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτησή σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και της Κύπρου και αν βρίσκεστε.

Σε ποια μέρη γίνονται αποστολές;

Το Sessile πραγματοποιεί αποστολές, όπως προαναφέρθηκε, σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Πώς θα αποσταλεί η παραγγελία μου και ποια είναι τα έξοδα μεταφοράς;

Αποστολή με ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ σε Ελλάδα: Η προτιμώμενη μεταφορική εταιρία μας είναι η ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ Courier. Τα μεταφορικά έξοδα είναι 4€ για αγορές κάτω των 50€! Η παραγγελία σας θα είναι ασφαλισμένη από την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ Courier και αναμένεται να φτάσει μέσα σε 1 – 2 εργάσιμες ημέρες.

Παραλαβή από το Κατάστημα: Έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας κι από το κατάστημα Sessile στη Γλυφάδα!

Σημειώστε ότι οι χρόνοι παράδοσης δεν περιλαμβάνουν το αρχικό στάδιο επεξεργασίας της 24-ωρης παραγγελίας, Σαββατοκύριακα ή τυχόν αργίες.

Αποστολή σε Κύπρο

Για αποστολές σε Κύπρο, η χρέωση ανέρχεται στα 15€, με παράδοση εντός 2 εργάσιμων ημερών.

Αντικαταβολή

Για την πληρωμή με αντικαταβολή (μετρητά κατά την παραλαβή από Courier) η χρέωση για αποστολές εντός και εκτός ΑΘηνών διαμορφώνεται στα 3€.

Δωρεάν Μεταφορικά

Για παραγγελίες από 50€ και άνω τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Η δωρεάν αποστολή των προϊόντων δε συμπεριλαμβάνει τις δυσπρόσιτες περιοχές και την Κύπρο.

Πώς θα γνωρίζω την κατάσταση της παραγγελίας μου;

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης. Επίσης, προτού η παραγγελία σας αποσταλεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για να επιβεβαιώσουμε την αποστολή. Μπορείτε να ελέγχετε την κατάσταση της παραγγελίας σας οποιαδήποτε στιγμή στο sessile.gr. Βεβαιωθείτε πως έχετε προσθέσει το email μας info@sessile.gr στις επαφές σας, για να είστε βέβαιος/η πως το email επιβεβαίωσης θα φθάσει στα εισερχόμενα μηνύματά σας με ασφάλεια.

Δυστυχώς, δε φέρουμε ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή ζημιάς κατά τη μεταφορά.